Nyhedsbreve

Leder og bestyrelse udsender hver måned et nyhedsbrev til forældre i institutionen.

Nyhedsbreve lægges ud på institutionens intra, Børnelynet. 

Hands on ophænges ved tavlerne i både vuggestuen og børnehaven.

 

  SÆRLIGT LIGE NU:

Som alle andre steder er også Stoppestedet underlagt myndighedernes bestemmelser i forhold til COVID-19.

Stoppestedet har i genåbningen begrænset åbningstid. Vi modtager børn i tidsrummet 8-15.

Nødpasning i henhold til gældende kriterier tilbydes 7-8 og 15-17. 

 

HUSK - Det bliver godt igen, og det glæder vi os til! 

Søg hjælp og viden:

Viden om corona på 25 sprog

Hvis du er usikker i det danske sprog, kan det være svært at forstå og navigere i informationer om corona. Derfor har vi iværksat en oplysningskampagne, som skal sikre, at flygtninge og indvandrere får korrekt og nødvendig information om Covid-19. Vi har oprettet en telefonisk hotline, der kan rådgive og besvare spørgsmål om Covid-19 på 25 sprog, en hjemmeside med myndighedernes vigtigste anbefalinger og centrale meddelelser oversat til udvalgte sprog samt en chatfunktion, som målgruppen kan skrive til og få svar på spørgsmål - på deres eget sprog. Få adgang til det hele her www.coronadenmark.dk.

Frivilligrådgivning København

I Frivilligrådgivningen kan flygtninge, indvandrere og deres familier stadigvæk få gratis, uvildig og tværfaglig rådgivning om blandt andet udlændingeloven, integrationsloven, sociale regler og psykosociale forhold. Vi vejleder eksempelvis om familiesammenføring, permanent ophold og indfødsret. Vi kan også hjælpe med at forstå afgørelser og breve fra offentlige myndigheder og vejlede om klagemuligheder. Flygtninge, indvandrere og deres familier kan få hjælp, uanset hvor længe de har opholdt sig i Danmark. Vi har åbent online hverdage kl. 9-15 på telefon 35 36 74 17 og e-mail raadgivningkbh@drc.ngo.

Hverdagsrådgivning Lyngby: telefon 40878322 eller Lyngbyguiderne@yahoo.dk

DRC Lektiehjælp online

Du og dine børn kan få hjælp til lektier og skoleopgaver af frivillige i DRC Dansk Flygtningehjælp. Kontakt lektiehjælperne ved at melde dig ind i Facebookgruppen DRC Lektiehjælp Online. Her kan du skrive et opslag om, hvad du har brug for hjælp til og du bliver kontaktet af en lektiehjælper. Facebookgruppen DRC Lektiehjælp Online

Frivilligcentret i Lyngby

Frivillighuset har normalt mange besøg til lektiehjælp, sprogtræning, hverdagsrådgivning, rådgivning, samtalecafe og meget, meget mere. Frivilligcentret er lukket foreløbigt frem til 10. maj, men frivillige hjælper stadigvæk med lektiehjælp, uddannelsesstøtte, hverdagsrådgivning, samtale og andet du kan få hjælp til online.  Skriv til os, hvad du har brug for hjælp til, så finder vi en god frivillig, der kan hjælpe:

lyngbyguiderne@yahoo.dk

 

Nyheder og nyhedsbreve fra FOA Roskilde | FOA
TV 2 NYHEDER: Få overblikket over de seneste nyheder - TV 2
Information om coronavirus på flere sprog